DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2023

PROBĚHLÉ AKCE V ROCE 2023

Proběhlé akce v roce 2023

Setkání na kuželkách 10.11.2023
Nejen tréninkem s pejsky je Pejskař živ. A tak jsme se sešli v pátek 10.11.2023 v Sedlnické kuželně, abychom si společně zahráli, poklábosili a pobavili se.

                 

Brigáda 21.10.2023 
Tak tentokrát nám počasí vyšlo nádherně a dokonce přišlo i dostatečné množství pracantů. Takže jsme zvládli posekat cvičák, obsekat kolem stromků, zastřihnout stromky, zarovnat díry po překážkách, rozebrat áčko a udělat schůdky na horní výcvikovou plochu. A ještě jsme si opekli buřty a dali svařáček.
               

 
Minibrigáda 22.9.2023 - kompletace nových překážek
Tak nám konečně dovezli nové překážky, proto jsme v pátek udělali minibrigádu. Sešlo se jen pár statečných a navíc se nám nad hlavami honily dešťové mraky. Nicméně nakonec se nám podařilo za dvě hodiny posekat cvičák, rozebrat stávající překážky a ustavit nové áčko a kladinu. Vše jsme stihli a s prvními kapkami jsme mohli jít domů.

                 
 

17.9.2023 Závod ZKO Rychvald
V tuto krásnou prosluněnou neděli jsme poprvé vyrazili společně reprezentovat naši ZKO na závod v Rychvaldě. Za náš klub startovali čtyři týmy v kategorii ZZO. Sice jsme nikdo nestáli na bedně, ale jeli jsme takzvaně na zkušenou a v poli 11 startujících jsme se umístili uprostřed startovního pole, takže ostudu jsme si určitě neudělali.
           

 

15.7.2023 Den obce

Letos jsme měli stánek na Dni obce ve spolupráci s Hospůdkou Zelenina, která nám dodala vybavení a pomohla zajistit obsluhu. Díky tomu jsme si mohli pořídit první mobilní překážku a máme peníze na přepravu dalších překážek, které jsou momentálně ve výrobě. Mockrát děkujeme.

 

                     
  

4.6.2023 Smažení vaječiny v Zámeckém parku
V tuto neděli jsme se odpoledne sešli v Zámeckém parku na smažení vaječiny. Jak již bývá zvykem, pozvali jsme i bývalé členy a byli jsme rádi, že někteří za námi přišli. Takže jsme se nabaštili, využili jsme že po Dni dětí byly ještě k dispozici luky a terč, takže si i členové spolku mohli vyzkoušet lukostřelbu a k poslechu jsme měli výborného zpěváka a kytaristu. 


 

3.6.2023 Dětský den v Zámeckém parku
Na Dětský den, který pořádala obec a SRKS jsme zajistili pro děti dvě stanoviště. Na jednom byl agility tunel a překážky, které děti a i někteří dospělí zdolávali. Druhé stanoviště bylo střílení z luku.
              

 


 

26.5.2023 Minibrigáda + opékání buřtů
Netradičně v pátek jsme letos uskutečnili první brigádu k zvelebení našeho cvičáku. Takže jsme posekali, obsekali ploty a stromky a natřeli překážky. Po dobře vykonané práci jsme si opekli špekáčky.
        

30.4..2023 Pálení čarodějnic

Na této akci nás reprezentovala Janička, vařila samé dobroty z kuřích nožek, prasečích oušek a jiných laskomin....


1.4.2023 Ukliďme Sedlnice
Tuto sobotu probíhal úklid Sedlnic a někteří naši členové se aktivně této akce zúčastnili, čímž náš spolek chvályhodně reprezentovali. Mockrát děkujeme.
 

27.1.2023 Setkání na kuželkách 
Pro velký ohlas po loňském setkání, jsme i letos uskutečnili akci v kuželně. Sešlo se nás tak akorát, nálada byla výborná, udělali jsme si turnaj kluci x holkám. Síly byly vyrovnané, a dobře jsme si zahráli, aj se pobavili a zasmáli 

   

1.8.1.2023 Členská schůze
V neděli po výcviku jsme svolali členskou schůzi. Odsouhlasili jsme členy Rady spolku, výši členských příspěvků, probrali jsme plán akcí a investic na letošní rok a proběhla kontrola očkovacích průkazů.

1.1.2023 Procházka kolem Sedlnic
Tak jsme zahájili činnost spolku hned první den v roce procházkou kolem Sedlnic. Počasí bylo nádherné, doslova jarní. Účast byla malá, přece jen bylo po Silvestru, takže mnozí ještě vyspávali, ale my co jsme se šli projít, jsme si ten krásný den s pejsky užili.