DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2020

Proběhlé akce v roce 2020

28.11.2020 Procházka kolem Sedlnic.
Sraz byl na cvičáku v 14:00 a šli jsme kolem kapličky, Eichendorfova dubu, Ličkových polí, kousek po cestě a po hrázi podél Sedlničky zpět. Délka trasy byla cca 8km. Na to, že to byla po dlouhé době první akce, kterou bylo možno po rozvolnění opatření udělat, byla účast mizerná. Nicméně jsme se dobře pobavili a psiska mohly celou dobu běhat, takže se dobře vyvenčili.
                    

29.8.2020 Zažít Sedlnice jinak
Opět jsme se zúčastnili této povedené akce SRKS.Stanoviště Pejskařů bylo tentokrát v Zámeckém parku. Počasí se umoudřilo a naštěstí nepršelo. Úkolem na našem stanovišti bylo přejít se zavázanýma očima s pomocí navigátora přes překážky a přinést aport. Myslím, že spoustu účastníků se u toho dobře pobavilo. Další lehčí úkol bylo složit rozstříhané obrázky psů a pro děti byla největší atrakce agility tunel, kterým prolízaly. Vaření buřtguláše se ujal tentokrát Mirek a s pomocí Miloše, Alana a našich kamarádek Hanky a Aničky. No a měli ho výborný a vyvařili si krásné 4.místo.
 

21.8.2020 Vyhlášení amatérské Sedlnické kuželkářské ligy
V náhradním termínu, za ten zrušený z důvodu COVID19, se uskutečnilo vyhlášení výsledků této soutěže. Naše týmy se umístily : na 4.místě Pejskaři Rafani a na 5.místě Pejskaři Fifinky. Teď už jen doufáme, že se podaří uskutečnit i další ročník soutěže, a že se budeme moct opět skvěle pobavit.

25.7.2020 Brigáda
Tak konečně se nám podařilo v třetím termínu uspořádat brigádu. Sešlo se celkem dost pracantů, takže jsme natřeli překážky, posekali cvičák a kluci smontovali a zprovoznili odkládačky. Za dvě hodiny bylo hotovo a jelikož bylo konečně hezky, všichni rychle pospíchali domů, ať stihnou i na svých zahradách něco udělat.

30.5.2020 Smažení - nesmažení vaječiny
Akci jsme se pokusili uskutečnit nadvakrát, kvůli nepříznivému počasí. Ale ani v sobotu 30.5. nám počasí moc nepřálo. Na procházku jsme se opět sešli v mizerném počtu tří psů a čtyř lidí. Ještě, že se k nám přidaly děti od paní Rajnochové. Prošli jsme se nedalekým Pekliskem a - nestačili jsme obírat ze psů a dětí klíšťata. Chudák kokršpanělka Kessy ta jich ometla nejvíce. Po návratu se rozpršelo, takže jsme následné smažení vaječiny zrušili.

29.2.2020 Procházka ze Studénky do Sedlnic kolem sněženek
                     

Účast na první letošní procházce byla mizerná - jen tři psovodi a tři psi. Počasí sice také nebylo úplně luxusní, ale dalo se. Sešli jsme se ve Studénce, odkud jsme šli kolem rybníků do Nové Horky, v hospůdce jsme se trochu ohřáli a pak podél Sedlničky až do Sedlnic. Sněženky kvetly nádherně a my jsme si poklábosily - šly jsme jen ženské, mladí psi se proběhli a procházku zvládl i 12letý Morion. 

13.2.2020 Členská schůze
Tentokrát se schůze uskutečnila v prostorách posezení u sauny vedle tělocvičny. Zúčastnilo se 14 členů a 2 hosté.
Odhlasovali jsme výši členských příspěvků, zkontrolovali očkovací průkazy, odsouhlasili počet brigádnických hodin, které by měl každý člen v letošním roce odpracovat a probrali jsme plán akcí na tento rok.