DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2012

Vítejte na stránce kynologiesedlnice.websnadno.cz v sekci 2012

 

PROBĚHLÉ AKCE ROKU 2012

Výšlap na Velký Javorník 29.12.2012
Za krásného počasí a hojné účastí pejskařů s pejsky a jejich přátel a rodinných příslušníků jsme tento den podnikli poslední akci tohoto roku. Vrcholu dosáhla většina z nás a byli jsme za to odměněni krásným výhledem. Do Nového roku si nejde přát nic jiného, než abychom i nadále zůstali tak dobrou partou a přáteli, jako v předchozím roce.

Mikulášský závod 1.12.2012
Navzdory počátku prosince nám počasí vyšlo nádherně a svítilo nám sluníčko. Sešli jsme se v hojném počtu 10 startujících a zhruba také tolik diváků z řad rodinných příslušníků. Mnozí závodníci a pejsci byli krásně mikulášskočertovskoandělsky nazdobení. Na zahřátí jsme měli teplý punč. Závod proběhl vcelku rychle, bez zbytečného zdržování. Porota byla tříčlenná a to Michal Novotný, Olin Marek a Miloš Krištof. Po ukončení závodu jsme každý dostali balíček pro pejsky od Aničky Novotné. Od pěti večer jsme se začali scházet v hospodě v Zámeckém parku, kde přišel i Mikuláš a vyhlásil výsledky závodu. Každý závodník dostal balíček a první tři místa také čokoládové medaile. Od Šárky jsme navíc dostali krásné ručně vyrobené zvonečky a nějakou mlsku.
Fotečky z akce najdete : 

://heidiaeimi.rajce.idnes.cz/Mikulassky_zavody-pejskari_sedlnice/
://pejskari-sedlnice.rajce.idnes.cz/Soutez_1.12.2012/

 
Výsledková listina:
Kategorie méně zkušení :                    Kategorie zkušení:                            Nelepší maska pes : Amy
1. Anička Novotná a Bak                     1. Růženka Marková a Happy            Nejlepší maska člověk : Šárka
2. Jarek Baroš a Čoki                          2. Anička Novotná a Rexa
3. Táňa Bainarová a Kesi                    3. Bohdana Krištofová a Morion
4. Petr Bainar a Brita
5. Bořek Holub a Nick
6. Hanka Ličková a Drak
7. Viki Krištofová a Amy

 

Ukončení prázdnin s agility závodem 2.9.2012
Tentokrát jsme měli pro změnu chladno, ale naštěstí nepršelo, takže došlo i na posezení u ohně a příjemné poklábosení. Hanka Ličková donesla výborný Moštík, takže jsme i koštovali. 

Výsledková listina:
1. Viki Krištofová a Heidy
2. Růženka Marková a Happy
3. Anička Novotná st. a Rexa
4. Viki a Růženka (Viki jako psovod a Růženka jako pes - obdivuhodný výkon)
5. Táňa Bainarová a Kessi
6. Hanka Ličková a Drak
7. Boďa a Morion
8. Anička Novotná ml. a Bak
9. Katka Šimurdová a Bady
10. Petr Bainar a Brita
11. Lenka Šimurdová a Barny

1.ročník závodu "O Sedlnického pejskaře'' 1.7.2012
Ačkoli bylo horko sešlo se nás celkem jedenáct závodníků. Závodilo se ve dvou úrovních - Štěňata a nováčci a Pokročilí. Kategorie - poslušnost, agility a speciální cviky. Body ze všech kategorií se sčítaly a na závěr proběhlo vyhodnocení, nejlepší závodníci dostali medaile perníkové i opravdové a zlaté poháry. Po soutěži jsme ještě chvilku opékali a grilovali. Příjemné posezení nám však překazila blížící se bouřka.

Výsledková listina
O vítěze celého závodu a  titul Zlatého, Stříbrného a Bronzového  sedlnického pejskaře se pro shodný počet bodů vítězů rovněž losovalo  s výsledkem:
1. Zlatý sedlnický pejskař - Anička Novotná st. (49 bodů)
2. Stříbrný sedlnický  pejskař - Viki Krištofová  (49 bodů)
3. Bronzový sedlnický pejskař - Anička Novotná ml. (48 bodů)
ostatní pořadí:
4. Růžena Marková (48 bodů)
5. Šárka Šajtarová (46 bodů)
6. Bohdanka Krištofová (45 bodů)
7. Jarek Baroš (44 bodů)
8. Věrka Šilarová (43 bodů)
9. Milena Gebauerová (42 bodů)
10. Hanka Ličková (40 bodů)
11. Nikol Vítková (29 bodů)

ÚSPĚCHY NAŠICH ČLENŮ V ROCE 2012

Dne 15.12.2012 se Růženka Marková zůčastnila Štěpánského závodu, který pořádal kynologický klub Skotnice. Závodila s Happy v kategorii ZVV1 a umístily se na krásném 7.místě.

Dne 11.11.2012 se zúčastnily Bohdana Krištofová s Morim a Viki Krištofová s Heidy a Amy    2. neoficiálního klubového závodu ve Štramberku. Umístily se v kategorii ZVV1 - speciál (bez obran) : Heidy 3. misto, Mori 4.místo a v kategorii štěňata Amy 6.místo.

V sobotu 27.10.2012 za extremního počasí úspěšně složila zkoušku NZŘ - ZZO Růžena Marková s Happy. Gratulujeme !!!

Dne 8.9.2012 ve Zbraslavi u Brna na klubové výstavě belgických ovčáků (posuzoval italský rozhodčí Emanuele Boriero)  získala Speeda (The Black Speed z Kovárny) pod vedením Růži Markové ohodnocení   Výborný 1, Best Of Veteran (BOV) a dále soutěžila o titul BOB (vítěz plemene)  a BIS (vítěz výstavy) - u obou soutěží skončila na třetím místě.

Dne 9.6.2012 dostaly ocenění Anička Novotná s Rexou (Yta Suché Lazce) na Mezinárodní výstavě psů Grand Prix Slovakia 2012 v Nitře ve třídě dorostu Velmi nadějný 1.

Dne 1.4.2012 se Viki Krištofová s Heidy umístila na neoficiálním klubovém závodě v Štramberku na krásném 2.místě v kategorii agility.